Az utolsó előtt
utolsó versem még bennem
itt száguld a vérlemezekben
szívemből folyton kitagadva
mint rossz gyermekét az anyja
egyik ajtón űzi a másikon várja
soha sincs béke a lüktető szobába'
utolsó versem már készen
beleírva törött egészem
minden tövisem minden rózsám
nyári szellő őszi orkán
mindent mit megéltem és amire vágytam
közömbös percek pillanat mit csodáltam
utolsó versem a lelkem
Isten olvassa zárt szememben
hol a fény megkopik majd mattra
sötét borul a szavakra
utolsó versem nem lesz papírra vetve
sóhajjal szegelem a fejfa keresztre
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-02-19 22:18:15
Utolsó módosítás ideje: 2014-02-19 22:18:15