Ez a szerelem
Ez a szerelem betegség,
hol feldob, hol a mélybe ránt,
késével metszi lényegem,
mivé lobbant a józanság?
Pusztul a perc – értelmetlen,
arcomon csorog sós tenger,
ölelést álmodik a test,
vakít a vágy, nem ereszt el.
Izzó kéz szorít egy álmot,
tükrömben villant a képe, –
mit lelkem lelkedben látott –
hová ment veled meséje?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-01-13 12:14:24
Utolsó módosítás ideje: 2014-01-13 12:14:24