Mindig és az is marad örökre
És akkor örülten vad vizek folytak
Akkor verset akartam írni
Egy rosszat
A nap szállott hozzám közel
A nap úr üzent és égetett
Lefektettem a gyerekeket
Hosszú utakon vittek
Ilyenek ezek az utak
Bejárhatatlanok
Mint a víz bemegy mindenhova
Nem kérik a jegyet tőle
A víz királynak hívták
Szerette mindenki mindig örökre
Mikor kirakta a pajzsát a megváltásosat
A sír felnyitóst a megérkezett megváltást
Azt a pillanatot ami megállt örökre
Csak az maradt akkor is mikor elmúlt már
Mindig és az is marad örökre
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-01-12 22:06:38
Utolsó módosítás ideje: 2014-01-12 22:13:19