Kompromisszumok nélküli depresszió
Kompromisszumok nélküli depresszió
Isten a tanúm keresztre feszítették az egész utcát
Kellenek a gépek elárvult tárgyakon
Csak a rossz csak a csak veled temetnek el
Ássák már a kávéházakban a bankszámlára támasztott
Identitás személyiségre szabott jövő képet
Velem van a szolgáltató csak néha pöröl
A legrosszabb Magyarország itt nem vagyok itthon
Nem szeretlek Magyarország te céda tolvajok hajléka
Kompromisszumok nélküli depresszió
Nemi élet nem élet víz tiszta merénylet
Meg akart halni a rák teaszűrésen
Egyre csúnyább leszek kopaszodó koporsóba szépségek
Víz tiszta merényletek látok képeket
Nem vagy te csúnya sem én csak szegény
Te vagy ott meg én kézen fogva egy temetésen
A szerelmünk temetése utáni toron jöttünk össze
Menny sírva neki az utcának keresztek
Itt a sziréna idáig jön nem megy messzebb
Kompromisszumok nélkül depresszió
Melyik munkahelyen van kérdem a lelked vesztőhelye
Hol darálod le a testedet
Kik húznak víztiszta ingeket
Kik ügyesek voltak eltudtak, nyomni párat, hogy ki tudjanak emelkedni
Hogy tisztább levegőből csak egye is tudjanak szippantani
Nyakig a mocsokba menny anyám táskával
Menny sírva a síneken az utcának ahol keresztre vagyunk feszítve
A szorongó gyerek lélek tehetetlenül eszméletlen
Ide születtél ide születtem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-01-02 10:26:47
Utolsó módosítás ideje: 2014-01-02 10:26:47