Kapaszkodj
Kapaszkodtak a fogantyúkba
A nyelekbe amit elértek a semmibe a végtelenbe
Szorították erősen szorítottuk én is
Mindenki lop a sarki fűszeres
Az orvos az állam meglop a póstás a művész
De a zenészek lopnak a legjobban
Eljátsszák nekünk nyomorunk
Mi meg is feledkezünk róla aztán összecsomagolnak
És otthagynak magunkra további tolvajok áldozatainak
Lopnak a rádióba elhazudják szépnek a csúnyát
Meglopnak a televízióba aztán lop az internet is
De mit lehet itt lopni vagy amit te is loptál
Vagy amit neked loptak vagy amit az istentől kaptál
Agysejtet rabolnak finom drogok
A boldogság is a testedből rabol
A papok hittel rabolnak
Amire szükséged van azok lesznek a rácsaid
Szomjas vagy aligátorok vannak a vízben
Éhes vagy drága pénzért mérget eszel
Levegő kell az autók be szennyezik drága pénzért
És beteg leszel nagyon beteg és kapaszkodsz
Míg nem egy idősek otthonában ahova csak be mennek
A jó a megmentő édes halálért könyörögnek sokan
Széklet és vizelet szagban leszerelt ablak fogantyúk mellett
Kapaszkodnak a halál lábába és könyörögnek gyere
Gyere mert nem bírom már tovább nagyon szenvedek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-12-30 14:34:48
Utolsó módosítás ideje: 2013-12-30 14:34:48