Véremmé váló vízözön
árjában úszom. Törvénykörön.
Anyaméh világom Tízparancsa
nem enged partra.
Kit szabály követ,
köröz egy burokban,
mintha látomása lenne,
hogy a kör vége:
trambulin a mennybe,
a földi törvényekből
fölesik, fölzuhan.
A bűntelenség
sehol sem súlytalan.