Mikor még édes volt a cukor csobogás.
Valami drága dolog volt az.
Én fogtam is, és nehéz.
Bontsd ki a hajad.
Az ajándékomat.
Televízió idején.
Gyújtogat a mellhártya.
Takarék szöveteteket.
Szőttek a kakaduhollók.
Varjú méneseknek bűntelen.
Könnyű az élet mit az üllő,
A kakasnyalóka kovácsnál.
Erősen ég a prémium kazán,
Fagyaszt a gyors személyi kölcsön.
Ott tartják a húsokat.
Melyek vágó hidakon keltek át,
a nagyszerű tavaszból.
Mikor még édes volt a cukor csobogás.
De megfagyott a csokiszökőkút, akár a jövő,
az elárverezett múltakon.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-12-26 16:35:03
Utolsó módosítás ideje: 2013-12-26 16:35:03