Tali
Már senki nem volt szűz, csak te őrizted.
Mindenki lerombolt várakat vett be.
A bor teszi, hogy ma motoz és viszket
a legnagyobb szerelmek lapostetve.
Mi csak egymásban kerestük a milyent,
és úgy védekeztél, hogy ütsz, ha én is,
de átkozott gyorsan lett pénz-orient
a világ, s most kivénhedt utcanénis.
Órák térnek vissza, számolt karátok,
gödörnyi múlt, mely elnyel és felemészt.
Sorsunk jegyes-kaparós, random átok.
Az újra húzhat borítékolt ön-nyert,
de mégis elmegyek, és te felerészt
kimért leszel, vagy mérhetetlen könnyed.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-12-24 13:02:35
Utolsó módosítás ideje: 2013-12-24 13:02:35