Hívom az istent
Amivel megbízott az isten,
hogy életemet mire szánjam,
annak híja már szinte nincsen,
célomat majdnem megtaláltam,
csak azért majdnem, mert még élek,
van hátra befejezetlenül,
vagy nem állt még tömbbé a lélek,
sok apró kristály, mi elmerül
a lét szabálytalan vizében,
bátortalan lebegés után,
azért sem enyém minden érdem,
hogy szeretni bírtam én csupán,
ezzel károkat nem okoztam,
eredményeket sem értem el,
a lét határán, becsapottan
hívom az istent, és nem felel.
2013-12-23
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-12-23 01:52:29
Utolsó módosítás ideje: 2013-12-23 01:59:40