Magány
Nap zárójelben. Éjszaka.
Holdfény. Estikék illata
a nyitott ablakon beleng.
Kívül-belül ölel a csend.
Rámcsukott ajtó, rézkilincs.
Fény éltet, de most árnyam sincs.
Hiányok jelzik: létezem.
Rám szegezül két macskaszem.
Figyel: én volnék a másik?
Gyanakszik a múlt halálig.
Fordulj meg, emlékfilm-vágta!
Szólt szavak, vissza a szájba!
Holdfény. Estikék illata.
Nap zárójelben. Éjszaka.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-12-16 16:28:52
Utolsó módosítás ideje: 2013-12-16 16:28:52