Háztartási vers
Nem tudom mi ez
Ez a félelmetes
Örömteli
Könnyű a szavakkal dobálózni
Erőtlen erő
Pólusok köziség
Épülő pusztulás
Embertelen Emberiség
Vizes vér
Nem nem tudom mi ez
Harminc ötödik éve vagyok immáron itt lesen,
Ezt be jelenthetem. Várnak lángoló targoncák.
Testek, élet, és a halál.
De attól is függ mit hiszek
Kivel vagyok
Mennyi pénzem van
Szeretlek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-12-06 15:22:30
Utolsó módosítás ideje: 2013-12-06 15:22:30