Szerelem szemed nem virág
Úgy zuhansz rám, hogy nincs tovább,
szerelem, te egy kő vagy.
Szerelem, szemed nem virág,
szerelem, te egy nő vagy.
Szerelem, csupa seb a szád,
- fertőtlenített kínok –
lehet, hogy pöffedt a bokád,
lehet, hogy ki se bírod.
Szerelem, fintor-illatok –
comb vagy csípő, ha kellesz.
Szerelem, sose hazudok –
igazzal meg betelhetsz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Legyen valaki veletek (Budapest, 1970)
Kiadó: Magvető Kiadó
Feltöltés ideje: 2013-12-02 06:10:52
Utolsó módosítás ideje: 2013-12-02 06:10:52