Csak legyek, legyek
A lét az első, mindegy, hogyan,
hogy létezem, csak ez a fontos,
élhetek búsan vagy boldogan,
lehetek megfontolt, bolondos,
csak legyek, legyek, mert nem igaz,
hogy a szenvedés meggyötörhet,
fájjon, ha úgy kell, minden vigasz,
míg nem dobálják rám a földet,
létezem, mert csak ez az élet,
elidegeníthetetlenül,
ami ha nem ér holnap véget,
életben maradni sikerül,
ha akarom, vigyázok arra,
hogy legyek még néhány éven át,
ne győzzön az élet kudarca,
a nemlétnek megadva magát!
2013.november 24.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-11-24 11:48:04
Utolsó módosítás ideje: 2013-11-24 11:48:04