Szigeti György
Nem lesz elég az élet
Már látszik, mi mindenre
nem lesz elég az élet,
adós marad az ember,
hagyni kell az egészet,
mert nem én leszek, aki
ígéretét megszegi,
nekem is kellemetlen,
akármilyen emberi.
Különb akarok lenni
sok millió adósnál,
ha kaphatnék rá időt,
befejezném, a szónál
értékesebb a tettem,
ez régen kézenfekvő,
ugyanolyan igazság,
mint négy a kétszerkettő,
így tolódik egymásra
sok közhely ezer éve,
mert túléli az embert,
és sosem veszi észre,
2013. november 16.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-11-19 15:06:44 Utolsó módosítás ideje: 2013-11-19 15:09:51
|
|
|