feketén-fehéren
az útkeresés szabadságként
ránk szakadt kényszerében amikor
nyílegyenes ösvényen közelít
felénk az új kor (pokol & éden)
s feketén-fehéren tudható
mily pontosan tudják helyettünk
valahány végleten
mi rossz és jó nekünk
a génjeinkből régen csaknem kiölt
szégyen kellene törvényen kívül
helyezze azt aki
az elnéptelenedő középen
a pólusok tökélyét nem érti
s védi tökéletlensége
végképp védhetetlen kisebbségi jogát
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-11-19 13:16:26
Utolsó módosítás ideje: 2013-11-19 13:16:26