légy hát szajhám
légy hát szajha - csak az enyém,
melletted leszek egy mocsok strici,
testedre festem a földi-égi tüzet
és hagylak a lángokban elégni
légy hát szajha - ha az jólesik,
aztán meg gyere hozzám vezekelni,
oltárod leszek, hajtsd le fejed,
imád szabom meg, tanulj térdelni
légy hát szajha - minden tiéd,
talán még én is, Istened vagyok,
keresztre szögeztél pusztulni,
rozsdás szögeken fenn száradok
légy hát szajha - bőröd a ruhád,
majd levetkőztetlek, húsod kérem,
és majd szomjam is veled oltom,
bő véred lesz az én éltető vizem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-11-19 10:48:35
Utolsó módosítás ideje: 2013-11-19 10:50:28