Kortévesztés már e tánc,
amit véled járok.
Íme, az egyasszonyos
élet koreográfiája.
Úgy voltunk kezdet egymásnak:
folytatódnunk kellett.
Rendhagyó történet, mégis
mily kerek — első voltál, kit
megismertelek, s tán utolsó is.
(Mind lehetségesebb.)
Nem terveztem el, csak éppen
így esett.