ösztön
a serdületlen állatidomár nem bír hans bellmerrel
ez a talpnyaló fetisiszta
házi kedvenc egyszer még megöli gazdáját
mint a rák ha nyitva marad az immun-akvárium
valaki jobban szereti a show-t mint gyerekeit
az agyagfigura összeragad a deformáló kézzel
a megcsonkított lélek engedelmes játékszer
levált darabjai külön életet élnek a tudatalatti ketrecében
szüleim látták mikor egy tigris az idomárnőre támadt
meztelen melle kivillant flitteres ruhájából
talán aznap fogantam betondzsungelbe vágyom
majdnem otp bank-biztonságba
saját magam alanya tárgya leszek
egyebet nem állítok mint mangalétrát
a személyi felelősség nélküli kiválasztottsághoz
varázspálcám vibrációja űrt onanizál
2013
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-11-03 22:26:28
Utolsó módosítás ideje: 2013-11-03 22:26:28