Sikert mint déli bábot vetítenek a kudarc gyárban
Látod azokat a nagy havasokat
Tegnap még dombok voltak
Szépek jövővel telik
Vagy is nem is csak lettek volna
Ha lettem volna én is
Ma meg padig két út között meg pihenve
Egyedül félelmetesen egyedül
Vagy is nem is nem teljesen
Már megint én vagyok az
Az unalmas aki magát eszi
Ha nem csak a favágóknál lenne munka
Feljön belőlem sok befojtott üzenet
Amikor nem én voltam ott csak a szégyenem
És akkor mi van Magyarország az
Úgy van Magyarország az a harcokkal teli
Sikert mint déli bábot vetítenek a kudarc gyárban
Hiszen elbuksz még a gravitáció is legyőz végül
Az a sok kilónyi a szerelem meghalt végleg
Itt most azt hiszem én nekem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-11-01 13:59:53
Utolsó módosítás ideje: 2013-11-01 13:59:53