ANYAgiasság
(íródott a Katapult Felolvasóesten a közönség által megadott szavak felhasználásával)
a mama kiskutyát szült
szőre furcsa acélmagnólia színűre sikeredett
mert anyja köldökzsinóron át részecskegyorsítóval töltötte fel
hogy a maniókagyökér levénél is hatásosabb
testnedveit csodaitalként eladhassa
így biztosítva magzata állítólagos majdani örökségét
amiből új vért tud majd venni
az igazi luxuskondenzátor a szülői kegyetlenség
mama te aidsbe oltott törlőkendőzetlen ebola
2013
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-10-20 19:50:36
Utolsó módosítás ideje: 2013-10-20 19:50:36