(egyéb)
csak le kell írni az első sort
(ami már csak második lehet
az is csak akkor ha nem zárójelezek)
szeretnék a legkülönlegesebb
lenni számodra
nem emberek mindenek között
- soha sem leszek
a mély felé a fék
a magasban a végzet
-es odaadás hiányzik
nem írom meg
például ezt a verset sem
bár látszólag mintha mégis
(a lényegről legfeljebb
magamban beszélek)
pedig Veled
néha már majdnem elhiszem
(míg máskor rettegek)
jelentek valamit
(utolsósorban zárójelesen)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-10-18 17:01:17
Utolsó módosítás ideje: 2013-10-18 17:02:48