Ma is
Ma neked öltöttem ruhát,
ügyelve, helyükön legyenek
a fontos részletek, fejem búbjától
egészen talpamig, hosszú combú
léptek jelezzék érkezésem,
s ha szemed sarkából nézel,
ne lásd, mi idebent remeg.
Agyamon átfutott talán
ezerszer is a végkifejlet,
de más az interperszonális
tudat, amikor ott vagy te
magad, az éppen aktuális
valód, hogy megcáfolj minden
előre megjósolhatót.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-10-16 18:04:36
Utolsó módosítás ideje: 2013-10-16 18:04:36