I
Meg hát rab is vagyok hogyan
Játsszak szabadságot
Ahogy öregszem nehezebben hazudok
Egyre fáradtabb vagyok
Nagyon érdekes ez
Ez a fosztóképzős ige
Jobb vele mint velem
Először azt hittem neki
De lehet, hogy nekem
Mert nem szaggat le ez
Csipkézett gombokat
Rókák szájából ki énekelt sajtokat
Olyan könnyen vagy igazsággal
Vagy csenddel halál szelének csendjével
Harminc ezer éves bazilikában
Kioldott kamion vontatmány
Oldalmerevítő vas csattanásában
Megjegyezted-e a hajnal, fájdalmát
Munkába induló arcokon
A szerelemedtől kértél kölcsön pénzt
Mondtad hogy, majd meg adod
Ketté nyílt a föld ott
Nekem pedig újra kellett születnem
Több ponton enyhített kereszten
Érdekes hogy egy kis szabadságtól
Egy kis önálló gondolattól
Mennyire be tudnak szerelmesedni a nők
Én már leszoktam róluk
Mert hát a nő szerelmes lesz részben
De az összes többi ember aki lát hülyének néz
Persze csak ha az lát, aki nem lát valójában
Mert aki lát és lát az levágja ezt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-10-13 10:28:20
Utolsó módosítás ideje: 2013-10-13 10:32:37