Isten te vagy az?
Ember vagyok hibáztam
Isten voltam hibátlan
A felszaporodott igazság
Csak egy jelre vár
Mint mikor pénzt kapsz
Amikor megsimogatnak
Isten te vagy az?
Vitéz László palacsinta sütője
Az ördög kopogós feje
Vagy az aki bűn nélkül szeretkezik veled
Ha te is akarod a könnyülő teher
Bele nő a remény keze a sorsodba
Mikor meg akarsz halni
Vagy amikor örülsz, hogy élhetsz
Isten te vagy az?
Vagy amikor menekülsz és mégis elkap
Ami üldöz megtörténik amitől féltél
Akkor látod csak semmi az egész
Csak te vagy a legfontosabb
Ezt soha ne felejtsd el
Itt megéri megállni
Most nem sajnálod az időt
Hallottalak az esőbe kopogni
Éreztelek a szélben
Néztelek a képekben
Isten te vagy az?
Téged szeretlek a szeremben
Téged kereslek a keresésben
Látlak a látásban
Hallak a hallásban
Érezlek az érzésben
Isten te vagy az?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-10-07 19:53:22
Utolsó módosítás ideje: 2013-10-07 19:53:22