Megrajzoltalak, de kitörölted
az utolsó vonalat is mára.
Ecsetet ragadtam, hogy színesre fessem
szürke hétköznapiságunk, ám te
festőkellékeim társaságában
apránként kidobáltál a kukába.
Úgy guberáltam magam vissza lopva,
és most újrarajzollak olyannak,
amilyen vagy.