tavasztalan (tavasz, talán)
[lista]
átevezni a csenden
ködöt-mocsarat lecsapolni
áttisztulni a fényre
kigyógyulni a sebből
begyógyulni a szívbe
[két mondat]
Kitakarózom a testhideg avarból,
ujjaim elszáradt gallyak és levelek,
rozsdamart élével metsz a vacogás.
Hangod a földből átnyüzsgő, éledő szívverés,
lombokon, szirmokon átvérző fény alatt,
párnám a testmeleg Rád-gondolás
(frissen nyírt fű-, virág- és esőillatú).
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-09-23 20:54:31
Utolsó módosítás ideje: 2013-09-23 20:54:31