a kedvesem bűnöző
a kedvesem bűnöző
nemes foglalkozása látszat csak
adományt lop rosszul ad vissza
harácsolóművész ügyeskezű kasszafúró
magának is hazudik
a kedvesem bűnöző
elcsalt és bezárt egy mesés ketrecbe
bármit kívánhatok
mindig aranyfestéket kérek
hogy rácsaim újrafestegessem
a kedvesem bűnöző
legsúlyosabb bűne én vagyok
ezért legbensőbb önmagában őriz
és semmivé akar tenni
dönteni nem tud soha csak visz
2013
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-09-23 11:08:36
Utolsó módosítás ideje: 2013-09-23 11:08:36