Befejeztem a költészetet
Befejeztem a költészetet
Nem vagyok költő már
Nem lehetek őszinte
Van bennem részrehajlás
Ahol most csend van
Őriznek valamit
Valami értékeset
Nem szabad bárki meg sejtse ezt
Jön a tél kemény csávó
Csak hallják, hogy jön
Mindenki készül
Mindenki pakol
Térdig le estek levelek a fákról
Ahogy hullanak kifelé
Az elmúlt másodpercek az órákból
De el rejt a város vihara elől héjazata alá
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-09-18 16:52:17
Utolsó módosítás ideje: 2013-09-18 16:52:17