Mária
Mária Mária bűnösök szó szólója
Beszélj helyettünk képviseld az érdekeinket
A boldogságos szűz a menyben
Mi meg már itt a földön
Én már csak a szűzhöz imádkozom
Rajtunk már csak az segíthet
Tiszta szívvel mennyetek a búcsúba
Ha visszajöttetek itt találtok
Vagy nem találtok itt
Mert sokkal szebb a mostani szürke
Én úgy szeretem a jelent
De mindig elvesztem
De mindig szerzek is
Hiába nem véletlen van két keze az embernek
Mária Mária imádkozzál értünk
Képviseld az érdekeinket
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-09-16 20:22:05
Utolsó módosítás ideje: 2013-09-16 20:22:05