szükség
évek óta vágytam a meztelenségedet
most pedig ezt a csupasz fehér testet és téged
sehogy nem tudom összeegyeztetni
egy idegennel fekszek kelek fürdök
a régi az igazi elegáns karcsú alak csak hajnali fél-
álmomban látogat meg kékebb a szeme
és mindig jó hozzám
az élőlény az ágyamban talán ember ezért elfogadható
dédelgethető ám annál nehezebben szerethető
nem egy mártír sebei vérezik össze a lepedőt
hanem megcsalatásom bizonyítéka
a nemi betegség
mása nincs csak az etető kézbe tud marni
2013
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-09-12 16:08:05
Utolsó módosítás ideje: 2013-09-12 16:08:05