gyönyörű nyári délelőtt
nézem a kutyákat a ház előtt
játszanak ugatnak harapnak
ők is a halálba rohannak
cigarettacsikkbe oltott hallgatás
bezárva hagyott ablakok
keresek egy rést és megszökök
hogy az legyek aki én vagyok
miért lett az én életem olyan más
nem volt kedvező a sorsolás
felrúgta az élet a terveket
én pedig felrúgom az életet