látványlifttel a pokolba>>>2.
kék, vörös és sárga, naptalan fény.
a rettenet mélységébe szédül.
lefagyva minden kísérlet, a lény
arcrianása szolgál beszédül.
lassú rajzból jő a roppant város,
egyre fenyegető, nehéz színek
festik az agy sztrádáit. halálos
az üzenet. nincs „vissza” senkinek!
mozduló alvilág-konstrukció,
íme a kérlelhetetlen pokol:
eltépve, zúzva hát minden ráció!
(a projekt ez, mindenki meglakol.)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-08-31 09:08:58
Utolsó módosítás ideje: 2013-08-31 09:08:58