A néni a negyedikről
a néni a negyedikről
nyolcvankét év
fájdalmával a csontjaiban
húszévnyi magánnyal a szívében
aszottan mint a polcon felejtett zsemle
egyórányi kínlódás a sarki boltig
és valamivel több vissza
a fia Svédországban
két három levél egy évben
és néhány gyűrött zsíros kép
reszket tenyerében
a lakásban ordít a csend
tisztaság és rend minden sarokban
ő meg ott kuporog várva a halált
szürkén és megtörten
szemében könny csillog
az üvegvázákon meg a nap meleg fénye
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-08-29 12:48:35
Utolsó módosítás ideje: 2013-08-29 15:05:53