Évek repte
Prés alatt szőlő apró szemei,
bor készül, még csak lőre.
Jövőre nem gondoltunk.
Se Te, se Mi, senki sem,
a sorsfordító jövőnkre.
Elrobogott pár évtized,
élünk, vagyunk nélküled...
Prés alatt szőlő szemek,
valahol még Rigó dalol.
Napok egymásba csúsznak,
valahol egy kutya csahol.
Talán éjben fekete a színe...
Mi várjuk a színes tavaszt,
neked már ez sem maradt.
Tiéd már a túlvilági fény,
a tényeket elfogadtuk rég.
Agyban, szívben, fagyban.
Üdvözöl a Te eleven halottad.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-08-22 11:48:31
Utolsó módosítás ideje: 2013-08-22 13:07:50