Egyszer valóban eltűnök
Egyszer valóban eltűnök,
az enyészet eltakarít,
addig még írok, vénülök,
s az élet túlélni tanít,
vannak még feladataim,
de az senkit sem érdekel,
a harcaim kudarcain
tanulom, hogy még élni kell,
de minek kell írni nekem
a nagy költőzsenik után,
vers már tőlem nem terem
sem hajnalban, sem délután.
Talán csak Attila segít
a Gát utca 3 alól,
ki értheti a verseit,
a múltkor mondta, tudja jól.
2013. augusztus 16.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-08-19 00:13:54
Utolsó módosítás ideje: 2013-08-19 00:13:54