Eddig játszottak velem
Járt úton könnyebb járni,
gondolják a járatlanok,
nekem nem szabad bármi,
mert én szabad ember vagyok,
nekem nem szabad félni,
mégis, naponta rettegek,
életem végig élni
még nem tudom, hogyan lehet,
nincs tervem, elképzelés,
többek közt ez is hiányom,
nekem a kenyér kevés,
nem az úton hagyott lábnyom,
jövőm nem kerülhetem
el, minek hát megismerni,
eddig játszottak velem,
majd nem fogom elviselni.
2013. augusztus 14.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-08-19 00:09:50
Utolsó módosítás ideje: 2013-08-19 00:15:21