x
Szeretnék egy ilyen nagy izét
Lehetnének benne ilyen na olyanok
És abban lenne az is az igen az
Amit már lekéstem és ami most állandónak tűnik
És a kis bonbonok szétnyílnának a szájpadlásomon
Tőle ami miattam van hideg lenne akkor nagyon hideg
És a lányok apró óvóhelyeibe szőnyegbombázás idején
Mikor megszólalnak a szirénák nyújtanának apró atom bunkereket
A vírusoknak hogy minél hamarabb a síró Krisztus hatványaiba
Hogy mikor letelik a hét ettél már elég húst akkor születő gyilkolás elfogadja
Az apró hinták lebegését nyári szélben a leletek értelmezését idióták hatalomra törését
És akkor én bumerángozgatok a naplementével orvosaimmal együtt a betegségem teraszán
Heló szia szevasz
Az általad választott szépség megcsúnyul
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-08-18 15:53:06
Utolsó módosítás ideje: 2013-08-18 15:53:06