Kisállatok
Körbefújtam a szobámat
Chemotox-al. Döglegyek.
Zsibbadok a puha ágyban,
de tudom, holnap fölkelek.
Légytetemek haldokolnak
párnám mellett. Halkan zizzen.
Odanyúlok elmosottan,
viszket talpam. Ajkam cisszen.
Meditációs zene szól
körülöttem. Álmosodom.
Megijedtem ettől egykor,
de már nincs más, csak nyugalom.
Nem öngyilkos vagyok éppen.
Tengerimalac. Szenvedett.
Almot elég rég cseréltem,
s ellepték a döglegyek.
Sorozatomba berepült
minduntalan a légycsalád,
s a húgyszaggal összevegyült,
életre kelt a rothadás.
Hát körbefújtam szobámat
Chemotox-al. Dög legyek.
Élet és halál témában
Én vagyok csak, ki dönthetek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-08-15 03:58:02
Utolsó módosítás ideje: 2013-08-15 03:58:02