Nem akarom felejteni
Na most mond meg ki vagy
Ezért már nem kell fizetni
Vagy ha fizetsz is nem kapsz többet
Hol voltál akkor mikor a költő azt mondta Mama
Hol voltál mikor képtelen voltál elismerni
Vannak nagyobbak nálad még ha nincsenek is
Hallatod -e mikor mondta
„Nem több, az egyik a másiknál”
Nem jött aranyutalás
Se a Baumgartner díj
Se a Fejtőék kocsijába sem fért be Balatonszárszón
Hol voltál akkor mikor ketté vágta a vonat
Véres lett a fehér ing
A z új magyar Torinói lepel
Emlékszel amikor mondta
„Ki állna nyugodtan robogó vonat előtt”
Milyen érdekes hogy mégis csak ünneplőben volt
Egy hófehér inget húzott
Mert mondta is „öltözzetek ünneplőbe”
Rádobtátok -e a sírjára a Baumgartner díjat
Neki aki előre ment belőletek Istent alkotni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-08-09 11:08:46
Utolsó módosítás ideje: 2013-08-09 11:08:46