Vérző kereszt
Engedjetek feláldozni amit lehet
Mert minden bizony elveszett
Segítsetek elszórni az emlékeket
Úgyis mindegy úgysem lesz már
Mert minden itt van én is veled
De nem is veled hanem az eredendővel
A nem számítóval nem a lóval hanem a csikóval
Nyáron égek télen fagyok tavasszal és ősszel nem is vagyok
Nagyon mélyen érzem ezt amit nem tudok át adni
Amit te is érzel amikor igen szégyen de sírni kell
Mégsem szabad kerítés mögül nézni
Ó boldogtalan kivarrott lerohadt homlokzatok
Halálból nőtt élet vagyok senkinél sem több
Megtagadtam a tökéletes rímelést
Elárultam a léptékes verselést
Hogyan is tehettem volna mást
Mint vissza adni ahogyan dajkált engem ez a világ
Ami szép mégis az ahogyan szeret
Szétvérzik szívük mégis mikor csapódik
Nem lel igásságra ha hibást keres
Uram vérzik a kereszt apák gyermekek anyák
Látjátok ezt felhalmozódik minden mire vége lesz
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-08-01 19:56:41
Utolsó módosítás ideje: 2013-08-01 19:56:41