a tájat most öltik cérnával át,
befűzött színek a vasba.
mindent most fognak meghímezni
még. amit látsz, csak a formák alapja.
síkság és kiemelkedés még nem is
vált egészen külön, a varrónő
lázas homlokát dombokkal törli
és a kövön
hagyja óriási lábnyomát.