Kutyaoltás
Részegen elindult beoltatni a kutyát,
rendellenes testhelyzetben ért haza.
Gerince hátrafelé hajlott akár egy balesetesé,
kiröhögtük anyámmal és a testvéreimmel.
Vergődött. Hugyos nadrágban bezártuk a garázsba.
Régen volt, de az emlék mégis megmaradt.
Néha még hülyére issza magát. Elesik.
A mája nagysága kétszer meghaladja az agyát.
Szerintem már meg kellett volna döglenie.
Régen ordított velem én rosszul lettem,
kapkodtam a levegőt egy napig feküdtem.
Mostanság csendben van. Ritkán látom.
Ha meghalna biztosan nem sírtanám el.
Szódabikarbónát szórnék a sírgödörbe temetéskor.
Nehogy véletlenül kihányja a föld. Rossz vagyok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-07-30 00:22:30
Utolsó módosítás ideje: 2013-07-30 11:12:50