Kősziklára vágyom
Igen azt hiszem az emberiség
Kősziklára vágyik amihez jól lehet rögzíteni
Tudom mert én is ember vagyok
De csak homok van, viszont ott mélyre kell leásni
Mégsem olyan biztos semmi sem
Ezt így kell elfogadni akár a másodpercmutatót
Tudom ez meg ez meg ez kellett volna
De látod ez meg ez meg ez van helyette
Aki ezt el bírja fogadni azt fogják elfogadni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-07-29 11:44:49
Utolsó módosítás ideje: 2013-07-29 22:44:32