Bajsorsokozó gép
Sajnálom amit sajnálok
Örülök annak aminek örülök
A vízóra aknába lejeb ment a talajvíz
Cafatosra mócsingozta a tulok a tülköket letaglózták
Ketté repedt az írásjel a pecséten
Harminc négy év illúzió nagy tornyain
Jegyet szednek ebből meg lehet élni
Fel mehessenek oda ki látni
Mózest a hegyen ezzel az új idő görbítő szemcsivel
Tíz parancsra tűz parancs
Mellek és puni vasrácsos kiút illúzióját vetíti
A bajsorsokozó gép ha elindult nincs aki megállítsa
Ilyen ez az illúzió csak nekem gyomor ideges metélt számlaleves
Füstölt fesztivál hírekkel
Rab vagyok meg rabszolga
Így is úgyis basszameg
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-07-25 12:11:00
Utolsó módosítás ideje: 2013-07-25 12:11:00