Versírás
Bolond vagyok, mert verset írok,
vagy verseknek szánt sorokat,
hűséggel őrzik a papírok,
akár hányadik változat,
azt módosítom, javítgatom,
de még egyik sem végleges,
mert az, ahogyan helyben hagyom,
valahol mindegyik sebes.
Legalább egy szó mindig akad,
de néha több is van ilyen,
melyik, ha versemből kimarad,
sokkal nagyobb a sikerem,
a közhely, hogy kevés több lehet,
ilyenkor lesz majd bizonyos,
megrövidítem a versemet,
így lesz a gondolat szoros.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-07-22 07:34:18
Utolsó módosítás ideje: 2013-07-22 07:34:18