OK
Számomra a költészet a festészettel
Jobban értelmezhető mint ,nyelvtannal.
Pl: szürrealista, realista, kubista, absztrakt, költészet.
Így minden stílus, más nyelvtani helyesírási és szóhasználati
Megformálást von maga után, tesz lehetővé.
Ha a festészet nyelvén akarjuk ,
Értelmezni a költészetet, bár az etika,
És az áll intellektus nem kedveli.
Mert a művészet, nem az ember tulajdona, azt hiszem
És mint olyan, nem az ember,
Alkotta szabályrendszer érvényes rá.
Az absztrakt versírásban mindent lehet.
Míg a realistában, pontosnak kell lenni.
Na most pl: Én ha absztrakt költő lennék
És az írásmód miatt ítélkeznének fettem
Olyan módon, hogy ez ez miatt rossz.
Ezzel kizárnánk egy egész stílust
Ha pedig szerintem nem teljes a lehetőségek tárháza
Akkor a kibontakozás is csak részleges lehet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-07-20 15:13:41
Utolsó módosítás ideje: 2013-07-20 15:13:41