Úgy teszek, mintha.
Ez nem is színlelés,
csak a halántékainkra
zúduló szívverést
nem bolygatnám még.
Megálmodtalak már.
A nő. Szerelemszándék.
Borostás alak vár valakit,
de te lépsz helyette oda.
A fények csak látszódnak.
Látszólag új ruha, ismerős hang,
de semmi sem számít.
Valahogy elérsz, ahogy elérsz
a szemeddel a számig.