Kinder
A kapszula körül kétszínű
Tojás alakú csokoládé
Rajta színes alufólia
Az alufóliát lehámozzuk
A csokoládétojást kettéválasztjuk
Darabokra törjük
Apránként elfogyasztjuk
A kapszulát kinyitjuk
A műanyag játékot összerakjuk
A kapszulában található
Útmutató alapján
Vagy ha csak egy játékfigura
Csak örülünk neki játszunk vele
Aztán félretesszük vagy kidobjuk
A sárga kapszulát gondosan elrakjuk
Bele ezüstpapírba csomagolt
zöld színű füstöt teszünk majd
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-07-16 09:52:27
Utolsó módosítás ideje: 2013-07-16 09:52:27