Nem vagyok gép!!!
Volt már úgy hogy senkit nem vittél volna kézbe inkább,
Csak hogy szabad maradhass csak hogy túl tudd érni
A puszta fizika matériába vésett törvényeit
Nem nem bírtam csinálni
Én elszédültem a gyár körül őgyelgésbe
A miből lessz pénzem
Héraklész kardjának pengéje alá
Bármikor megalhat a szívem
És nem vagyok gép
Hanem ember vagyok
Speciális valamiben jó valamiben rossz
És mivel egészen speciális vagyok
Így Valamiben nagyon rossz valamiben nagyon jók a képességeim.
Csak hogy amiből lehet választani az mind ugyan az
Önfeláldozás a vesztőhelyen
Ami viszont az én képességeimhez való
Pozíció na abból nem adtok
Az nincsen csak úgy
De majdnem azt mondhatni
Sehogyan nincsen
Csak a tv-ből látni párat hogy van
Mégis befutott költő és festő
Csak nem én vagyok az
Mert elvették a helyemet
Az életemre törtek
Mást raktak be helyettem
Módszeres gáncs táblázatok
Hat percre megállítottam a Mercedes gyárat
Bocsánat!!!
Aztán vettem a sapkámat.
Nagy bennem a bánat.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-07-13 10:33:28
Utolsó módosítás ideje: 2013-07-13 10:33:28