Jegyzet az álmodozásról
Nem tudom, hogyan jutott ez az eszembe
de nem vitathatod, hogy kedves ötlet volt
a te arcodat rendeltem hozzá a dologhoz
bár nem igazán szólt neked
nem volt semmi pornográf se benne
ilyen műfaj a rendes álmodozás
örültem neki, mert veszettül öregszem
ezt onnan tudom, hogy régen képzeltem ilyet
Szóval kint ültél a konyhában véletlenül
egy konyhában amiben le lehetett ülni
nyár volt izzadtunk és nevetünk valami viccen
és azt képzeltem régóta nevetünk együtt
egész nap tartottam magamban, mint egy titkot
bár mondom csak kölcsönvettem hozzá az arcodat
nem rólad szólt, nem is ismerlek téged
nem is tudom, hogy miken nevetsz
de ott volt bennem minden tüntetésen
és könnyen léptem, nem is tudom miért
nevettem veled egy elképzelt konyhában és tudtam
ha hazaérek, még mindig ott leszel.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-07-10 15:44:59
Utolsó módosítás ideje: 2013-07-10 15:44:59